Interieur/bouw

Chic en tijdloos

Een natuurlijke uitstraling in uw huis en tuin

Natuursteen is een prachtig materiaal om uw interieur naar eigen wens vorm te geven. Door de vele soorten, kleurschakeringen en bewerkingsmogelijkheden past natuursteen in vrijwel elk interieur. Het kan zowel een moderne, klassieke, landelijke als tijdloze uitstraling versterken. Natuursteen heeft een unieke uitstraling en brengt warmte, sfeer en rust in uw interieur. Het is op vele manieren toe te passen in huis en in de tuin.

Natuursteen is volledig op maat te maken en doordat het een natuurproduct is, is geen enkele steen hetzelfde. Het geeft het interieur niet alleen een luxe en stijlvolle uitstraling, het is tevens duurzaam, eenvoudig in onderhoud, hygiënisch en gemakkelijk schoon te maken.

Voor natuursteen in huis wordt voornamelijk hardsteen, graniet of marmer gebruikt. Graniet wordt veel gebruikt voor aanrechtbladen, massieve spoelbakken, wastafelbladen, vensterbanken, tafelbladen, bloemzuilen, vloeren, open haard plateaus en trappen. Marmer en hardsteen worden veel toegepast bij waterslagen, deurdorpels, vensterbanken, open haard plateaus, bloemzuilen, tafelbladen, vloeren en wastafelbladen. Daarnaast wordt marmer-composiet regelmatig gebruikt, met name voor scherp geprijsde vensterbanken.


Neem contact op met mij.

CONTACT